top of page
HET BEDRIJF

Onze activiteiten en gebeurtenissen.

121379dd-da8d-4948-a5c7-f05f18bb2546
Geconditioneerd

Als transportbedrijf zijn wij gespecialiseerd in het vervoer van producten uit de sierteelt. Dagelijks collecteren wij  bloemen en planten van kwekers  in Zuid-West Nederland en België met bestemming de diverse veilingen in Nederland. Dit transport geschiedt op veilingkarren en rolcontainers. Het kan gaan om grote partijen die uit meerdere vrachten bestaat, maar ook om kleinere partijen van één of een aantal karren. Wij verzorgen ook vervoer vanaf de veilingen van bloemen, planten en aanverwante producten, zowel naar groot- als detailhandel in Nederland en België.

Naast het transport kunt u bij ons ook terecht voor het bestellen van verschillende fustsoorten.  Wij verhuren en beheren ook veilingkarren en deense containers.

Het vervoer van sierteeltproducten vraagt om speciale aandacht. Voertuigen moeten zijn ingericht voor geconditioneerd vervoer. Mensen moeten over voldoende vakkennis beschikken om uw bloemen en planten in optimale conditie te houden. Wij kunnen voldoen aan de vele eisen die de sierteeltsector stelt.

We zijn geregistreerd als Collectief Sierteeltvervoerder bij de verschillende veilingen. Wij zijn ook gecertificeerd als Erkend Sierteelt Vervoerder.

Internationaal

Naast vervoer door heel de Benelux behoort vervoer over de grens ook zeker tot de mogelijkheden.

Met regelmaat rijden we naar Frankrijk/Duitsland voor diversen opdrachtgevers voornamelijk met groente, fruit en vis. Dit kan conventioneel of d.m.v. een zeecontainer.

Naast het daadwerkelijk transport hebben wij ook mogelijkheden voor crossdocking en overslag.

Met behulp van onze heftrucks en palletwagens zijn wij in staat om uw goederen vakkundig, snel en veilig te laden en te lossen.

Zo werken wij nauw samen met SLS Trucking BV dit bedrijf werkt vanaf onze locatie aan de Poort in Rilland en zijn gespecialiseerd in het vervoer van Zeecontainers en faciliteert alles wat erbij hoort.

Vervoer condities
bottom of page